به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از مازندران حسن جهانیان گفت: با توجه به اینکه تابلوها در معرض آسیبهای ناشی از عوامل نامساعد محیطی مانند گردوغبار، برخورد ناشی از تصادفات خودروها و ناهنجاریهای اجتماعی قرار دارند و باید به بهترین شکل ممکن به رانندگان اطلاع رسانی کنند، همواره نیاز به بهینه سازی مستمر دارند.
وی افزود: به منظور صرفه جویی در هزینه های هنگفت ساخت تابلو ها و علایم ایمنی راه ها، این اداره کل کارگاه امانی را راه اندازی نمود و در این راستا توانایی بازسازی تاکنون بیش از5هزارمتر مربع تابلوی اطلاعاتی در ماه به همراه تعمیر و بازسازی انواع تابلوی مسیرنما، بال کبوتری، خطر نمای پل و... را دارد شده است.
جهانیان با اشاره به اینکه تابلوها و علائم راهنمایی و رانندگی نصب شده در جاده ها نقش موثری در پیشگیری از وقوع حوادث ترافیکی دارند، خاطرنشان کرد: مهمترین کاربرد تابلوها راهنمای مسیر در معابر برون شهری، مسیریابی سریع رانندگان برای انتخاب کوتاهترین و بهترین مسیر جهت کاهش زمان سفر و دست یابی آسانتر به مقصد است.
وی افزود: یکی از مهمترین مباحث ترافیکی در راهها استفاده از علائم، تابلوهای افقی و عمودی و تجهیزات ایمنی نصب شده در جادهها میباشد که به منظور هدایت بستر استفاده کنندگان از راه در جهت کاهش پیشگیری از وقوع تصادفات و کاهش صدمات ناشی از حوادث ترافیکی بکار میروند.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان با بیان اینکه تابلوهای ترافیکی میتوانند خسارتهای جادهای را به حداقل ممکن برسانند، ادامه داد: تابلوها با هدف آگاهی بخشی به رانندگان ایجاد شده اند و نقش مهمی در کنترل سرعت، محافظت از عابران پیاده، موقعیت جغرافیایی و مسیر هشدارهای ترافیکی و … دارند.